Oletko kiinnostunut museoiden ja arkistojen avoimesta kulttuurisisällöstä? Haluatko olla mukana kehittämässä sisällölle uusia käyttö- ja esitystapoja? Laita luovuutesi peliin ja ideoi ehdotus johonkin seuraavista Hack4FI – Hack Your Heritage! -kilpailusarjoista: Taide ja muotoilu, Tiedon visualisointi, Digitaaliset ihmistieteet, Digitaalinen tarinankerronta, Digitaalinen mallinnus, Opetus, Pohjoismainen sarja, Creative Ring Challenge tai avoin kategoria.

Kilpailu on avoin kaikille uusille muotoilu- ja palvelukonsepteille sekä taidetöille. Jätetyt ehdotukset voivat olla konseptimuodossa, prototyyppeja tai valmiita tuotteita. Etsimme ehdotuksia, joissa rohkeasti hyödynnetään avoimia kulttuurisisältöjä ja kehitetään niistä digitaalisia teoksia/tuotteita, joista on iloa laajalle yleisölle.

Hack4FI-kilpailussa ei kilpailla palkinnoista ryppyotsaisesti, vaan testataan omia taitoja, saadaan tukea asiantuntijoilta, verkostoidutaan ja kehitellään ideoita uusista teknologioista;  mm. Creative Ring Challenge tukee FIWARE-teknologiaa käyttävän, parhaan idean jatkokehittelyä jopa 50.000 eurolla. Tule siis mukaan hauskanpitoon ja kehitä samalla kestäviä ideoita upean kulttuuriperintömme hyödyntämiseksi!

24290169343_37c8f88cd6_z

Hack4FI – Hack your heritage hackathonissa helmikuussa työstettiin ja esiteltiin projekti-ideoita ja konsepteja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hack4FI-kilpailu avattiin helmikuun alussa Aalto-yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulussa järjestetyllä hackathonilla ja se jatkuu maaliskuun 31. päivään asti, jolloin kilpailuehdotukset tulee viimeistään jättää tuomaristolle harkittavaksi. Kilpailuun voi osallistua vaikkei olisi osallistunut 5.-7.2. järjestettyyn hackatoniin.

Kilpailun säännöt ja lisätietoja: http://hack4.fi/competition-2016

Tagged on: